Altijd een unieke en prachtige boeket bloemen op tafel, niet van echt te onderscheiden. Dit kan met onze zijden bloemenabonnement waarmee je iedere keer wordt verrast met een unieke boeket bloemen. Elke twee maanden nemen wij contact met u op, zodat u uit drie boeketten kunt kiezen. Uw keuze zal dan naar u toegezonden worden en de komende twee maanden bij u in huis staan te pronken. Al onze boeketten zijn custom-made, dus u heeft altijd een uniek exemplaar. Geen boeket is hetzelfde. De bloemen bezorgen we tot aan de deur! De “oude” bloemen worden na ontvangst bij ons, schoongemaakt en klaargemaakt voor hergebruik. De abonnee krijgt telkens “nieuwe, frisse bloemen”.

Voordelen van zijden bloemen abonnement

Zijden bloemen zijn een stuk duurzamer dan echte bloemen, je kunt langer van je
prachtige boeket genieten, u heeft weinig tot geen onderhoud, geen last van allergieën, het huurconcept draagt bij aan de sharingeconomy en als klap op de vuurpijl; je hebt altijd een prachtig boeket op tafel voor een stuk minder geld dan iedere 2 weken een echt boeket!

Hoe werkt het?

Voorwaarden

  • Min mogelijk plaatsen in stinkende ruimtes;
  • Minimale termijn is een halfjaar, daarna per wissel opzegbaar. Minimaal twee weken voor de volgende wissel;
  • Bloemen mogen niet ingekort worden;
  • Onbeschadigd terug ontvangen;
  • Als er bloemen missen/beschadigd zijn kost dit €10,– per bloem, gehele bos niet retour gestuurd dan Middel €130,- in rekening gebracht, Groot €200,– in rekening gebracht;
  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en retour bezorgkosten, exclusief borg €50,–.
  • Betaling geschiedt per automatische incasso.

Tip: Schaf een Plumeau Struisvogelveren aan, om het boeket stofvrij te houden. Zo blijft het boeket op zijn mooist!! Deze kunt u ook vinden in onze webshop.