Zakelijk abonnement

Goed verzorgde bloemen geven een ruimte sfeer en zeggen tegen iedereen die de ruimte binnen stapt, “welkom, wij hebben extra ons best gedaan om u aangenaam te ontvangen.” Of dit nu een woonkamer is, een kantoorruimte of een receptie.
Bloemen hebben een positieve invloed op de stemming van mensen. Daarnaast zorgen bloemen op de werkvloer voor een betere sfeer en werkhouding.
Ervaring leert dat zijden bloemen niet minder zijn dan verse bloemen. Men wordt net zo blij van zijden bloemen als van echte bloemen.
Genoeg reden om uw werkomgeving op te leuken met één of meerdere zijden boeketten.

Wilt u ook graag u werkplek opfleuren met een echte eyecatcher in bijvoorbeeld uw receptie, salon, in uw vergaderzaal of in de wachtkamer? Geen probleem.
Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een zakelijk abonnement geheel op maat kunnen afstemmen op uw wensen en voor uw locatie. Een zakelijk abonnement zorgt ervoor dat uw werkplek er continue levendig en verfrissend uitziet voor uw bezoekers en of klanten en dat zij zich altijd welkom en op hun gemak voelen. Say it with flowers!

“Customers may forget what you said but they will never forget how you made them feel.”

    Zakelijk