Veelgestelde vragen

Waarom zijden bloemen?

Je hoeft niet na te denken over de plaats in huis, geen uitvallende bladeren en dus ideaal voor mensen zonder groene vingers of weinig tijd. Kunstbloemen hebben geen water nodig, je hoeft dus niet steeds het water te verversen en je hoeft geen vieze stinkende vazen meer schoon te maken. Langdurig genot.

Hoe onderhoud ik mijn zijden bloemen?

Stof de zijden bloemen regelmatig af met een swiffer of een plumeau. Af en toe met een föhn het stof wegblazen kan ook. Zet de föhn wel op de koudste stand wanneer je dit gaat doen.

Welke maat vaas heb ik nodig voor mijn boeket?

Neem even een kijkje onder het kopje; Vazen en accessoires. Hier vindt u een korte uitleg welke maat vazen wij adviseren bij welke maat boeket.

Kunnen zijden bloemen buiten staan?

Zijden bloemen kunnen prima buiten staan, zolang het droog is. Verstandig is zijden bloemen alleen buiten te zetten, wanneer u zelf aanwezig bent in uw tuin. ’s Nachts is het beter om uw zijden bloemen binnen te zetten.

Wat is de levertijd van de zijden boeketten?

Onze zijden boeketten worden binnen 7 dagen verzonden. Wilt u het boeket voor een bepaalde tijd ontvangen in verband met een speciale gelegenheid, cadeau etc. geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling.

Kan ik mijn zijdenboeket retourneren?

Onze zijdenboeketten worden allemaal op maat gemaakt en geknipt. Wij kunnen daarom helaas geen retouren aannemen. Bestelt u een custom-made boeket of stuk dan nemen wij altijd van tevoren contact met u op en sturen een foto. Als u dan nog niet helemaal tevreden bent, kunnen wij nog wijzigingen aanbrengen. Bij alle overige thema’s nemen wij geen contact met u op. Bent u toch ergens ontevreden over? Vul dan ons contactformulier in op onze website. Uiteraard binden wij uw boeket met veel zorg en passie, om aan uw wensen te voldoen.

Mijn bestelling is niet naar wens? Wat nu?

Vul dan ons contactformulier in op onze website. Uiteraard binden wij uw boeket met veel zorg en passie, om aan uw wensen te voldoen.

Kan ik jullie producten/zijden bloemen komen bekijken?

Geen enkel probleem. Neem even contact met ons op via ons contactformulier dan kunnen wij een afspraak inplannen.

Waar worden de bloemen van gemaakt?

Heel vroeger werden bloemen gemaakt van hoorn, wax, zijde of veren. Tegenwoordig worden kunstbloemen gemaakt van polyester, papier of nylon.