Levertijd & Verzendkosten

Wij verzenden in Nederland en België. ​Al onze producten worden vanuit Alphen aan den Rijn verstuurd.

Zodra u een order heeft geplaatst en de betaling ontvangen is, zullen wij uw order zorgvuldig verpakken en opsturen naar het desbetreffende adres. Als uw bestelling op voorraad is, kunt u het pakket tussen de 2 en 7 werkdagen verwachten. Wilt u het boeket voor een bepaalde tijd ontvangen in verband met een speciale gelegenheid, cadeau etc., geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling.

Wij verzenden met Track & Trace, zodat u altijd uw bestelling in de gaten kunt houden. Hier rekenen wij in Nederland €7,95 voor en in Belgie €9,95. Binnen 10 kilometer vanaf Alphen aan den Rijn kunnen wij het ook bij u thuis bezorgen. Dit is voor ons geen probleem en wij zien het als extra service. Wij zien graag waar de producten terecht komen en vinden het belangrijk dat uw bestelling zorgvuldig afgeleverd wordt. 

Bent u niet thuis? Dan worden de producten afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Post-NL punt. Hier dient men zich te identificeren en te tekenen voor ontvangst.

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Vanwege de enorme drukte en de richtlijnen waar wij ons aan moeten houden van het RIVM kan het zijn dat uw bestelling wat later wordt geleverd. Bedankt voor uw begrip.

Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen, dit is niet ons bedrijf of ons personeel. Zij doen enorm hun best, maar er kan soms helaas wat misgaan. Mocht dit bij de consument gebeuren, dan gaan wij er vanuit dat de consument hiervoor contact opneemt met de webshop zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

​Wij kunnen pas na 72 uur een klacht en/of procedure starten. Dit betekent dat wij pas vanaf 3 dagen na ontvangst van uw track&trace e-mail iets kunnen ondernemen.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. Luxury Flower Boutique behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door My Parcel of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.

Wanneer U het boeket eventueel met vaas ontvangt zijn deze los van elkaar verpakt. Het boeket dient u uit de verpakking te halen, touwtje los te knippen en dan kan hij zo in uw vaas.

Let op! Schud de bloemen lichtjes op en buig eventueel voorzichtig aan de stelen zodat ze mooi in uw vaas vallen.Niet aan de kop van de bloem buigen/draaien. 

Tip! Plaats lange hoge bloemen naar het midden van het boeket.

De bestelde producten worden zeer zorgvuldig en beschermd ingepakt.

Afhalen

Het is ook mogelijk om het bestelde product bij ons af te komen halen. De keuze om de bestelling te komen afhalen kun je aangeven tijdens het bestelproces. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten meer. Maak voordat u komt wel graag eerst een afspraak via telefoonnummer 06-48791689.

Woont u in Alphen aan den Rijn (straal van 10 km) dan kunnen wij uw bestelling ook kosteloos bij u bezorgen.